Skip to navigation Skip to main content
Golf (1)
© Unsplash, Allan Nygren

Golfvakantie

Op golfvakantie? In veel landen in Europa kun je golfen op vakantie. Holes lopen met uitzicht op zee of midden in een spectaculaire bergomgeving: het maakt het golfen allemaal net even wat specialer. Wil jij graag op golfvakantie en ben je op zoek naar tips? Zoals waar de mooiste golfbanen liggen? Of weet je al naar welk land je op vakantie wilt maar ben je op zoek naar de juiste bestemming om te golfen tijdens je vakantie? Op deze pagina geven we je een aantal tips voor een golfvakantie en vind je een overzicht van bestemmingen waar je kunt golfen. 

Op golfvakantie in Europa

Wil jij op golfvakantie en ben je benieuwd naar de mooiste bestemmingen? Populaire landen om te golfen op vakantie zijn Portugal, Spanje, Duitsland of bijvoorbeeld Turkije. Zo vind je schitterende golfbanen in de Zuid-Portugese Algarve, maar kun je ook heel goed golfen tijdens je vakantie op Gran Canaria, om maar een paar voorbeelden te noemen. Of heb je weleens nagedacht over een golfvakantie in Schotland? Tussen het heuvelachtige, natuurrijke landschap liggen prachtige banen. Je kunt een volledig verzorgde reis boeken voor jouw volgende golfvakantie. Hierbij verblijf je vaak in een speciaal golfhotel en/of liggen er meestal meerdere golfbanen in de buurt. Via onderstaande buttons vind je meer informatie over golfvakanties en kun je de mogelijkheden bekijken van reizen waarbij je kunt golfen tijdens je vakantie. 

Golfles nemen op vakantie

Wil je tijdens je golfvakantie lessen nemen, dan zijn daar allerlei mogelijkheden toe. In veel golfhotels worden lessen aangeboden, maar je kunt ook speciale golfclinics boeken. Als onervaren golfer kun je zelfs de eerste kneepjes van de sport leren door een GVB Golf cursus tijdens je vakantie te boeken, maar er bestaan ook allerlei clinics om je reeds bestaande handicap te verlagen. Deze golfcursussen worden in sommige gevallen ook beschikbaar gesteld door een Nederlandse Golf Professional. 

Bestemmingen voor een golfvakantie