Skip to navigation Skip to main content
Briancon Frankrijk
© Spalder Media Group
Frankrijk

Vakantie Frankrijk

  • Mekka van kunst en cultuur
  • Chique badplaatsen en wervelende steden
  • Prachtige natuurgebieden met bergen of wijnvelden

Frankrijk staat bekend om haar veelzijdige natuur, antieke steden, mode, wijnen, kazen, macarons en niet te vergeten de croissants en stokbroden. Het is een land met een sterke identiteit. Je vindt er bekende steden als Parijs, Lyon, Nice en St. Tropez. De wijngaarden behoren zeker tot de parels van het land. Ook kunst- en cultuurliefhebbers voelen zich hier prima thuis. Frankrijk kent een rijke historie, iets dat goed naar voren komt in de musea en architectuur. 

Een stedentrip door Parijs, kamperen in de Alpen of toch een luxe verblijf aan het strand? Frankrijk is een populair vakantieland en dat is logisch met met zoveel diversiteit. Ieder jaar trekken duizenden Nederlanders naar Frankrijk om te genieten van een welverdiende vakantie. In de winter worden de bergen overladen met skiliefhebbers. ’s Zomers komen verschillende type vakantiegangers deze kant op. Je kunt sportief bezig zijn in de bergen, cultuur snuiven in de steden, op een camping aan het strand of meer staan of gezellige stadjes bezoeken in de rustige delen van het land.

Regio's in Frankrijk

meer regio's

Bekijk alle bestemmingen in Frankrijk

Waar gaat je vakantie in Frankrijk naartoe? Bekijk hieronder een overzicht van bestemmingen in Frankrijk en vind meer informatie en inspiratie voor je volgende vakantie in het land. Van bekende, populaire bestemmingen, tot bijzondere en minder ontdekte parels. Welke bestemming zet jij op je lijstje?