Skip to navigation Skip to main content
Istanbul (1)
© Unsplash
Turkije

Vakantie Turkije

  • Prachtige zee maar ook prachtige bergen
  • Interessante historie en cultuur
  • Heerlijke keuken en mooie steden

Turkije is een populair vakantieland en dat is ook niet gek met zo’n heerlijk klimaat, schitterende, parelwitte zandstranden, helderblauwe zeeën en prachtige bergen. Het land heeft een rijke geschiedenis waar je nog veel van terugziet. De oude tradities worden streng nageleefd. Turkije staat bekend om haar heerlijke keuken en mooie steden. Van de veelzijdige natuur krijg je ook niet snel genoeg. Word verrast door de diversiteit van het land en leer ook de onbekende delen van Turkije kennen. 

Het klimaat is net als de natuur zeer divers. Zo heb je hele strenge winters en warme zomers. Ben jij op zoek naar een rustige reis waar je kan genieten van zon, zee, strand, heerlijk eten en luxe hotels? Voor zulk type vakanties is het land zeker geschikt. Wil je liever een vakantie vol historie, natuur en actief bezig zijn? Ook dat heeft Turkijke te bieden.

Bekijk alle bestemmingen in Turkije

Waar gaat je vakantie in Turkije naartoe? Bekijk hieronder een overzicht van bestemmingen in Turkije en vind meer informatie en inspiratie voor je volgende vakantie in het land. Van bekende, populaire bestemmingen, tot bijzondere en minder ontdekte parels. Welke bestemming zet jij op je lijstje?