Skip to navigation Skip to main content
Dubrovnik view
Kroatië

Vakantie Kroatië

  • Prachtige stranden met azuurblauwe wateren
  • Karakteristieke steden vol historie
  • Een sterke cultuur en grote vriendelijkheid

Kroatië is een uniek en populair vakantieland dat zich met veel dingen onderscheidt van het ‘standaard’ Europa. Het hoort sinds 2004 bij de EU en is in het verleden in bezet geweest van verschillende landen of verdeeld door buurtlanden. De zeldzame schoonheid van Kroatië heeft al veel harten gestolen. De prachtige stranden aan de azuurblauwe wateren, de vele bezienswaardigheden, de bijzondere architectuur en de sterk aanwezige cultuur zijn kenmerkend aan het land.

Een prachtige kustlijn met heldere wateren, verborgen kloven en klassieke vissersdorpjes laten je voelen alsof je op een andere wereld bent. Ook de bergen, rivieren, meren en watervallen geven Kroatië een sprookjesachtige uitstraling. Geniet van het heerlijke eten en de fruitige wijnen. Voor zowel een actieve vakantie als een ontspannen of rustige vakantie ben je hier aan het juiste adres.

Bekijk alle bestemmingen in Kroatië

Waar gaat je vakantie in Kroatië naartoe? Bekijk hieronder een overzicht van bestemmingen in Kroatië en vind meer informatie en inspiratie voor je volgende vakantie in het land. Van bekende, populaire bestemmingen, tot bijzondere en minder ontdekte parels. Welke bestemming zet jij op je lijstje?