Skip to navigation Skip to main content
Lissabon poort
© Spalder Media Group
Portugal

Vakantie Portugal

  • Geniet van wijn en visgerechten
  • Ontdek de cultuur in steden als Lissabon of Porto
  • Beleef een heerlijke vakantie aan het strand

Portugal, het land van de port, historische gebouwen, antieke en moderne dorpen, boeiende steden en het heerlijke eten. Grote voetballers als Cristiano Ronaldo zijn hier geboren. Dit land in het zuidwesten van Europa is een ideale vakantiebestemming voor zowel jong als oud. Terwijl jongeren zich graag bevinden in het uitgaansgebied van Albufeira of het kleurrijke Lissabon, is het voor volwassenen een prachtig land om te genieten van de cultuur, kunst en natuur.

Wanneer je in Portugal bent, kun je er zeker van zijn dat de zon schijnt. Zit je lekker op een terras, neem dan een ‘bica’ (vergelijkbaar met een espresso) of een glaasje port. De Portugese bevolking houdt erg van vis en maakt hier dan ook de lekkerste gerechten van. Het is een land om te genieten en tot rust te komen.

Regio's in Portugal

meer regio's

Bekijk alle bestemmingen in Portugal

Waar gaat je vakantie in Portugal naartoe? Bekijk hieronder een overzicht van bestemmingen in Portugal en vind meer informatie en inspiratie voor je volgende vakantie in het land. Van bekende, populaire bestemmingen, tot bijzondere en minder ontdekte parels. Welke bestemming zet jij op je lijstje?