Skip to navigation Skip to main content
Harrods
© Spalder Media Group

Stedentrip

Een stedentrip maken is een van de leukste dingen om te doen voor een korte vakantie. Een weekend ertussenuit of een midweekje weg, op ontdekkingstocht in een nieuwe stad, kan een mens veel goed doen. Even proeven van een andere cultuur, de keuken, lekker winkelen en je ogen uitkijken bij prachtige bezienswaardigheden. Een stedentrip is zo gemaakt. Ga je binnen Europa op vakantie, dan ben je in een paar uurtjes en soms al voor enkele tientjes in een compleet andere wereld. 

Natuurlijk zijn de grote steden zoals London, Parijs, Berlijn of Rome steden die je echt eens wilt bezoeken tijdens een citytrip. Maar je kunt ook heel goed een weekend in een minder voor de hand liggende stad besteden! Wat dacht je bijvoorbeeld van Toulouse, Sevilla of Napels? Op deze pagina geven we je inspiratie voor jouw volgende stedentrip, zoals een overzicht van de leukste stedentrips, verrassende bestemmingen waar je met gemak een weekend kunt besteden, maar ook mogelijkheden om direct jouw volgende citytrip te plannen. 

Stedentrip in Europa

Weet je al in welk land je een stedentrip wil maken? Via onderstaande pagina's vind je niet alleen een hoop inspiratie voor leuke bestemmingen voor een citytrip in het desbetreffende land, ook vind je er handige informatie. Denk aan bereikbaarheid, de beste reistijd voor je stedentrip en activiteiten die je in en rondom de stad kunt doen. Een stedentrip in Europa is zo gemaakt. Binnen enkele uurtjes sta je op plaats van bestemming en kan jouw weekend of midweek weg beginnen!

Stedentrip plannen en boeken

Weet jij inmiddels waar je naartoe wilt voor je stedentrip in Europa, of ben je je nog aan het oriënteren? Via onderstaande buttons kun je eenvoudig je citytrip plannen. Bekijk en vergelijk de goedkoopste vliegtickets naar jouw bestemming, zoek naar een fijn hotel, appartement of B&B in de stad en bedenk alvast wat je wil gaan doen. Wordt het museumhoppen, winkelen, een stadstour of ga je van terras naar terras? Plan en boek hier je stedentrip en vervolgens hoef je alleen nog maar af te tellen...

Verras me!

Er zijn zoveel leuke stedentrips in Europa te maken, dat het soms moeilijk kiezen is voor welke bestemming je zult gaan. Kom jij er niet uit? Of ben je toe aan een avontuur? Laat je dan verrassen en kom er op het vliegveld pas achter waar je citytrip naartoe gaat! Je kunt via srps.me een geheel onbekende, maar verrassende trip boeken, maar wel volledig naar jouw voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld wel aangeven hoe je wilt reizen, wat het serviceniveau van jouw accommodatie moet zijn en welke bestemmingen het absoluut niet moeten zijn. Ga voor het onbekende en beleef een van de leukste stedentrips ooit!

Bestemmingen voor een stedentrip