Skip to navigation Skip to main content
Erzgebirge
Duitsland

Vakantie Duitsland

Wat te doen in Duitsland?

Duitsland is een van de grootste landen in Europa. Je vindt er veel leuke steden, romantische streken en een prachtige natuur. Het land is heel cultureel en heeft een interessante geschiedenis. Verder bestaat de keuken uit een aantal kenmerkende gerechten. Proef heerlijke biersoorten en de lekkerste braadworsten.

Kies je voor Berlijn of München, voor geschiedenis of moderne feesten en kies je voor een Mercedes of toch een BMW? Het beste is om niet te kiezen en het allemaal te ervaren. Duitsland is groot als het gaat om automerken. Volkswagen, Porsche, Audi, Mercedes en BMW komen hier allemaal vandaan. Ben je niet zo’n fan van auto’s en meer van de benenwagen? Je kunt je vakantie in Duitsland gemakkelijk vullen met mooie wandelingen of andere sportieve activiteiten. 

Regio's in Duitsland

meer regio's

Bekijk alle bestemmingen in Duitsland

Waar gaat je vakantie in Duitsland naartoe? Bekijk hieronder een overzicht van bestemmingen in Duitsland en vind meer informatie en inspiratie voor je volgende vakantie in het land. Van bekende, populaire bestemmingen, tot bijzondere en minder ontdekte parels. Welke bestemming zet jij op je lijstje?