Skip to navigation Skip to main content
Gezin Strandopgang
© De Kennemer Duincampings

Castricum is een kustplaats in de provincie Noord-Holland. Het dorp heeft mooie bossen, prachtige duinen en een heerlijk strand waar gezellige strandtenten te vinden zijn. Castricum ligt gunstig gelegen tussen verschillende grote steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Ook in de directe omgeving zijn leuke dingen te doen voor stellen en kinderen. Castricum aan Zee is daarom een perfect vakantieadres voor een nachtje weg of een weekendje weg. Castricum biedt een breed scala aan accommodaties voor een overnachting; van hotels, B&B’s, vakantiehuisje tot aan vele campings. Lees verder welke accommodaties Castricum biedt waar je kunt overnachten. 

Hotel in Castricum boeken

Voor een nachtje weg of weekendje weg aan de kust kun je een van de vele hotels in Castricum boeken. Lekker uitwaaien op het strand, of een fietstocht of wandeling maken in de bossen, duinen en op het strand van Castricum kan elk jaargetijde. Bovendien heeft ieder seizoen zijn eigen charme. Daarnaast vormt Castricum de perfecte uitvalsbasis om vanuit je hotel een stad of gezellig dorp in de omgeving van Castricum te bezoeken. Castricum heeft een aantal hotels waar je kunt overnachten. Een paar hotels liggen tegen de bosrand of wil je liever centraal in het centrum van Castricum overnachten? Castricum heeft ook een heel bijzonder hotel op grote hoogte! Druk snel op onderstaande link om alle hoteladresssen te zien! 

Hotels in Castricum

Unieke overnachting in Castricum in hotel Watertoren
© De Kennemer Duincampings
Overnachten in het centrum van Castricum in hotel Het Oude Raadhuis
Overnachten bij hotel restaurant Fase Fier in Bakkum vlakbij het strand
Een weekendje weg aan de kust bij Slapen bij de Buurvrouw
Luxe hotel voor een nachtje weg in Castricum bij Huize Koningsbosch

Overnachten in een Bed and Breakfast in Castricum 

Er zijn ook verschillende Bed and Breakfasts in Castricum en directe omgeving, waar je kunt genieten van een meer persoonlijke ervaring. Boek een kamer bij een van deze B&B’s:  

  • B&B Polderzicht 
  • Jacobshoeve Bakkum B&B  
  • B&B MooyBakkum  
  • B&B Huize Koningshof  
  • Queensdune  
  • B&B Bed en Bollen  
  • De Mezenhof B&B
  • Shepherdshouse - Limmen

 

Camping in Castricum

Op een camping in Castricum ben je dichtbij de kust en direct in de natuur. Hier kun je genieten van de zee, het bos en de duinen. Castricum biedt een breed scala aan campings om je vakantie door te brengen, van kleine boerencampings tot grote familiecampings met veel faciliteiten en huuraccommodaties. Met kinderen de meivakantie of zomervakantie doorbrengen op een van de vele campings die Castricum rijk is, is echt een aanrader. Of je liever gaat kamperen in de bossen en in de nabijheid van het strand of kamperen op het platteland of bij de boer op het erf, Castricum heeft vele campings om uit te kiezen! 

Campings in Castricum

kamperen op familiecamping Geversduin met grote speeltuin voor kinderen
© De Kennemer Duincampings
Castricum heeft veel minicampings en kleine campings
Overnachten in Castricum bij de kust op een camping in een vakantiehuisje
© De Kennemer Duincampings
kamperen op leuke camping Bakkum dichtbij het strand van Castricum
© De Kennemer Duincampings
overnachten op camping Bakkum vlakbij de kust
© De Kennemer Duincampings

Overnachten op een vakantiepark  

In het buitengebied van Castricum, net buiten het centrum van Castricum ligt een aantal luxe duurzame vakantiewoningen van Familypark DW Castricum. Deze ecologische vakantiehuizen zijn ook geschikt voor mindervalide mensen. Voor families met kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en speeltoestellen.  

Slapen op het strand van Castricum  

Droom je van slapen op het strand van Castricum met de ondergaande zon en wakker worden met het zand tussen je tenen? Boek dan een vakantiehuisje op het strand via Zoomers aan Zee. Naast hotelkamers in hun Strandhotel Zoomers bieden zij ook strandhuisjes aan die voor een aantal nachten, een weekend of week te boeken zijn.  

Slapen aan de kust op het strand van Castricum in strandhotel Zoomers

Vakantiehuisje in Castricum boeken  

In Castricum kun je ook een vakantiehuisje boeken bij een particuliere host. Zie hieronder een aantal adressen van vakantiehuizen:   

 

Bianca

Over Bianca

Bianca heeft veel werelddelen gezien met haar backpack op haar rug. Nu ze een gezin heeft, ontdekt Bianca de mooiste Europese bestemmingen met haar kinderen. Ze zoekt altijd naar de mooiste plekjes en accommodaties om zoveel mogelijk te zien en te ondernemen. Ze reist graag af naar verre landen en verblijft ook met veel plezier op een camping in Italië. Haar landenlijstje is nog lang niet op.