Skip to navigation Skip to main content
Ducktrail

Ben jij degene die dit jaar het bedrijfsuitje moet organiseren? Succes! Een origineel bedrijfsuitje waar iedereen het naar z’n zin heeft is namelijk niet zomaar gevonden. Een kookworkshop of karten is uiteraard en den boze, want dat heeft iedereen al minimaal drie keer gedaan. Tijd voor iets nieuws dus. Wij hebben een ideetje voor je uit eigen ervaring.

Lelijke Eenden

Als je door de Noord-Hollandse polder rijdt of wel eens in de buurt van Linschoten komt, kan het zomaar zijn dat je een aantal felgekleurde Lelijke Eenden – de auto’s, niet de mensen – tegenkomt. Die zijn daar namelijk zo thuis dat inwoners van nabijgelegen dorpjes ze gedag zwaaien, wie de bestuurder ook is. De reden dat de auto’s met Franse achtergrond daar rondrijden? Ducktrail.

Origineel bedrijfsuitje

Ducktrail organiseert onderhand al jaren (mid)dagprogramma’s met hun wagenpark en is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bedrijfsuitjes. Met 53 2CV’s verzorgen ze jouw bedrijfsuitje van begin tot eind. Ducktrail biedt programma’s aan waarbij je in konvooi rijdt, maar ook heuse puzzeltochten met uitdagende teamopdrachten behoren tot de mogelijkheden. Standaard starten de programma’s vanuit Linschoten en Wormer, maar op verzoek komt de ‘Mobiele Eendheid’ zo naar je toe op de oplegger.

Als een kind zo blij

Maar waarom zou je dit als bedrijfsuitje boeken hoor ik je denken? Ik rijd toch al de hele week auto? Wij ervoeren een Ducktrail tour en kunnen zeggen dat het rijden in een Eend niet te vergelijken is met autorijden. Het is plezier hebben met (nieuwe) vrienden. Dankzij de soepele vering, de ontbrekende stuur- en rembekrachtiging en natuurlijk de mooi klinkende claxon wordt elke man weer een jongetje en elke vrouw een giechelende tiener. Voor de een is het een ’trip down memory lane’, voor de ander een compleet nieuwe ervaring. Eén ding is zeker: je vergeet alle zorgen en denkt even niet aan morgen. Wij zouden het elk bedrijf aanraden, mede dankzij de professionele begeleiding van de ’tourleaders’.

 

Lijkt dit je wel wat als origineel bedrijfsuitje en wil je meer weten? Check dan even Ducktrail.nl of bel met ze. Het kantoorteam staat ons altijd zeer vriendelijk te woord en denkt graag mee met je organisatieplannen.

 

Ook leuk als bedrijfsuitje: wintersport groepsreis boeken.

Redactie

Over Redactie

Onze redactie is regelmatig op pad om nieuwe bestemmingen te ontdekken en de leukste tips voor jouw vakantie te verzamelen. Of dat nu binnen of buiten onze landsgrenzen is, de mooiste bestemmingen en leukste activiteiten delen onze bloggers via hun laatste artikelen.